Site Haritası
Takvim
  • SİKA YAPI KİMYASALLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ - 10/04/2018
  • 2009 yılından bu yana Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürüten Bora Yıldırım’ın 1 Mart 2018 tarihinden itibaren Ortadoğu Bölge Müdürü görevine atanması sonrası boşalan Sika Türkiye Genel Müdürlük koltuğu, aynı tarihten geçerli olmak üzere artık Turgay Özkun’un olacak.

    2012 yılından bu yana Sika Türkiye’de Beton Hedef Pazar Müdürü olarak görevde olan Özkun, 2004 yılında Ürün Mühendisi olarak Sika Türkiye’de göreve başladı. Daha sonra Pazarlama ve Teknik Servis Müdürlüğü’ne terfi eden Turgay Özkun, Sika ürünlerinin Türkiye beton pazarındaki payının artmasında ve müşteri ağının genişlemesi konularında önemli roller üstlendi ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

    Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden lisans ve Yeditepe Üniversitesi’nden de MBA derecesine sahip Turgay Özkun, atama haberinin ardından; Genel Müdürlük görevine getirilmesinden duyduğu gururu dile getirerek, yapı kimyasalları ve endüstriyel yapıştırıcılarda dünya lideri Sika’nın Türkiye’deki başarılarını daha da ileriye taşımak üzere çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.2012 yılından bu yana Sika Türkiye’de Beton Hedef Pazar Müdürü olarak görevde olan Özkun, 2004 yılında Ürün Mühendisi olarak Sika Türkiye’de göreve başladı. Daha sonra Pazarlama ve Teknik Servis Müdürlüğü’ne terfi eden Turgay Özkun, Sika ürünlerinin Türkiye beton pazarındaki payının artmasında ve müşteri ağının genişlemesi konularında önemli roller üstlendi ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdi


    Duyuru Arşivi

  • KURUCU GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN YENİ YIL MESAJI
  • Yeykim Yapı Kimyasalları Ürünleri Uygulmasına başladık
  • Su Yalıtım Yönetmeliği Resmi Gazete’ de Yayımlandı
  • SİKA YAPI KİMYASALLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ



  • Ziyaret Bilgileri
    Aktif Ziyaretçi1
    Bugün Toplam15
    Toplam Ziyaret24365
    Döviz Bilgileri
    AlışSatış
    Dolar32.237032.3662
    Euro34.794534.9339
    Hava Durumu